Nieuws

 • Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks op scherm bestuurder

  Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks...

  Lees meer
 • Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen? ‘Wat zijn de gev...

  Lees meer
Meer nieuws

Citroën C4 PureTech 155 S&S EAT8 Shine

Geplaatst op 20-07-2021

De Praktijkauto

Citroën C4 PureTech 155 S&S EAT8 Shine

Sommige mensen hebben een uitstekende smaak. Wij staan bij een jachthaven even naar mooie boten te kijken en er loopt een meneer langs en die zegt dat wij een hele mooie auto hebben. Die man zal zeker ook een hele mooie boot hebben. Dan denk je bij jezelf, zo die is binnen.

Maar, niet te hard van stapel lopen. Als wij de Citroën C4 ophalen is het slecht weer. Snel erin en de stoel goed zetten. Heerlijk, alles elektrisch. Omhoog, naar beneden, rugleuning naar voren en achteren. Prima, alleen kan ik de stoel niet elektrisch naar voren brengen. Uh? Van alles proberen en dan maar uitstappen om naar die knop te zoeken. Wat blijkt? Moet handmatig geschieden! Er zit een handle onder de stoel. Tis, maar dat u het weet. Dan nog twee andere kleine dingetjes. De navigatie is niet helemaal lekker. Wij hebben een heel stuk in de rondte gereden, of wij op de kermis waren. Rondtollen, dwars door water, geen weg gevonden etc. Nadat de motor uit was en weer opgestart deed de navigatie het weer goed. Ook vind ik de climate control onrustig, de aanjager gaat hard, dan weer zacht en blaast hij je de auto uit. Daar moet wel even naar gekeken worden.

Okay, genoeg gezeurd, want als je eenmaal zit, op de innovatieve advanced comfort stoelen, die uniek zijn voor Citroën en zijn voorzien van allerlei schuimmaterialen, zit je ook als een vorst. Met lange ritten heeft u hier zeker plezier van. Voor de passagier is er de zogenaamde smart tabletsupport. Dit is een handige in het dashboard geïntegreerde uitklapbare houder waarin de voorpassagier een tablet kan bevestigen om hier onderweg veilig gebruik van te kunnen maken. In het dashboard, vóór de passagier, is een lade aangebracht waarin bijvoorbeeld een tablet kan worden opgeborgen. Het geheel doet erg 2021 aan, mooi weergegeven en functioneel. Ook gelukkig erg Citroën, lekker eigenwijs op sommige plekken, of juist vooruitstrevend!

De hoge en brede middenconsole biedt een groot aantal opbergmogelijkheden: Een zone voor het draadloos opladen van apparaten, ideaal voor het opbergen en opladen van uw smartphone 2 USB-aansluitingen. Een groot opberg vak in het voorste deel van de console dat met een klep kan worden opgedeeld. Een sleuf vóór de versnellingshendel waarin verschillende kleine voorwerpen kunnen worden opgeborgen. Een grote centrale opbergruimte met een afdekscherm en twee bekerhouders. Een ruim opberg vak onder de verschuifbare middenarmsteun vóór.

De Nieuwe Citroën C4 heeft een ruim interieur om de achter passagiers een optimaal comfort te kunnen bieden, handige opbergmogelijkheden zoals: een sleuf in de armsteun, bekerhouders, enz. en tot wel 2 USB-aansluitingen. De bagageruimte, met zijn inhoud van 380 liter en zijn praktische vormen voldoet de bagageruimte van de Nieuwe Citroën C4 aan de eisen van de kopers in dit segment. Dankzij de in twee posities te plaatsen vloerplaat kan de bagageruimte worden onderverdeeld en beschikt u over een vlakke laadvloer als de achterbank is neergeklapt. De vloerplaat kan ook schuin worden geplaatst om het inladen te vergemakkelijken.

Het head-up kleurendisplay projecteert belangrijke rijinformatie in kleur op een inklapbaar, doorzichtig scherm in het gezichtsveld van de bestuurder.

 

Hij rijdt ook echt als een Citroën, een heerlijke reisauto waar je op het gemak lang in gaat zitten. De stoelen al ruim aangehaald, ruimte voldoende en een aparte verschijning. Gewoon een super heerlijke auto, maar als Francofiel misschien niet helemaal objectief, of hoort een journalist dat niet te zeggen😊 Tenslotte, hij mag maximaal 1200 kg erachter hangen, mits de aanhanger geremd is!

De door ons gereden versie kost € 37.256, -.  Er is een Citroën C4 vanaf € 23.990, -

           

 

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks op scherm bestuurder

  Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks...

  Lees meer
 • Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen? ‘Wat zijn de gev...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • FreeWheeling

  Freewheeling

  Nu in de aanbieding!

  Lees meer
 • Verstandig te claimen

  Verstandig om schade aan je auto

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Lees meer
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.