Nieuws

 • Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig

  Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig Optim...

  Lees meer
 • Clio weken bij Auto Indumij

  Clio Weken bij Auto Indumij Gratis brandstofpas, extra hoge inruilprijzen ...

  Lees meer
Meer nieuws

Citroen Grand C4 Space Tourer

Geplaatst op 25-05-2020

De Praktijkauto

Citroën Grand C4 SpaceTourer PureTech

Door gelukkig drukke andere werkzaamheden heeft u de praktijkauto even moeten missen. Maar een mail van Bas van der Wal, PR manager bij Citroën  Nederland, gaf aan dat in deze moeilijke tijden er nog steeds auto’s getest kunnen worden. De meeste mensen werken vanuit huis en er zijn twee ochtenden om de persauto’s op te halen. Dus sta ik om 8.15 uur in Amsterdam om de C4 op te halen. Alles keurig gedesinfecteerd en super schoon. Tussen al de andere auto’s de opgehaald worden, springt de C4 Grand SpaceTourer er meteen uit. Groot en ook een hele mooie kleur. Als de rest ook zo is, gaan wij een leuke week tegemoet.

Er wordt nog gevraagd of ik uitleg nodig heb, maar dat is niet nodig. Nou ja, bijna wel. Na het starten, keyless, is het zoeken naar de pook. Natuurlijk, heel eigenwijs bij Citroën , aan de bovenkant van het stuur. Snel naar mijn auto om de spullen over te laden. Maar dan zou ik dus toch bijna hulp nodig hebben, hoe krijg ik de C4 in de parkeerstand? Heel simpel, de handle even naar voren en dan in de P-stand. Een Z-vorm staat er bij de pook.

Het dashboard is mooi, groot en duidelijk. Op het stuur zitten diverse draaiknoppen, voor radio, cruise control en ook voor de indeling van het midden scherm. Het stuur heeft het bekende vlakke onderkant. Daardoor is er net iets meer beenruimte. Recht voor de bestuurder zit niets, alles is in het midden geplaatst. Het bovenste gedeelte is in te stellen, navigatie, meters, simpel, wat u zelf het prettigst vindt. Eronder het ‘normale’ navigatiescherm. Met uiteraard de bediening van alle andere zaken, climate control, telefoon, radio etc. Eronder een knop voor parkeerhulp en dan een kastje voor de telefoon. Met 12V aansluiting, USB etc. Omdat dit een kastje is, ligt je telefoon niet in het zicht. Praktisch! Dan kunnen er twee flesjes staan en omdat de pook boven het stuur zit is er hier meer ruimte. Een grote kast in het midden completeert het geheel. Als de kast dicht is, kan je er ook een andere telefoon opleggen. De stoelen hebben verwarming en massage. Ook zit er aan allebeide stoelen een armsteun, superhandig. Het zitten is absoluut geen straf, heerlijke ondersteuning en genoeg steun aan de zijkanten. Voorin is er meer dan voldoende ruimte en door een scherm omhoog te doen, krijgt de voorruit nog meer licht. Maar ook achterin is er heel veel plek. In de deurstijlen zit ook een ventilatie, zowel voor koude als warme lucht. De kofferbak is zo groot dat je dit niet moet vertellen, anders ben je elk weekend de klos om te vervoeren. Liever twee extra personen vervoeren, in dit gedeelte zijn er twee stoelen extra op te klappen.

In de coronatijd is het rustig op de weg, maar wat enorm opvalt is de rust in de Citroën . Een verademing om met deze C4 op de rijksweg te rijden. Zelfs als je boven de wettelijke norm gaat rijden. Daarnaast stuurt hij lekker direct en is er goed uitzicht rondom.

Een Citroën  C4 SpaceTourer is zeker een auto die u op lijstje moet zetten, enorm veel ruimte, rijdt geweldig en nogmaals heel stil, zit uitstekend, ergo maak zelf een proefrit.  Onze uitvoering kost € 44.510,- en hij te koop vanaf € 31.270, - Bij o.a. Van Splunder in Ridderkerk, Citroën  dealer, kunnen zij u er veel meer over vertellen, maar rijden geeft de doorslag.

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig

  Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig Optim...

  Lees meer
 • Clio weken bij Auto Indumij

  Clio Weken bij Auto Indumij Gratis brandstofpas, extra hoge inruilprijzen ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • Idumij

  Renault acties van Auto Indumij

  De beste mooi weer deals, bekijk ze nu!

  De beste mooi weer deals,
 • Hageman

  Hageman

  Hageman Fulfilment

  Total Campaign Management
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Ford Puma

  Ford Puma

  Bij Ford Wensveen is de Puma nu te bestellen.

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

 • Fabrieksuitje

  Bezoek een leuke fabriek!

  Personeelsfeestje? Of individueel naar een autofabriek, scheepswerf, bierbrouwerij. Klik op de link voor meer informatie en mo

  Lees meer
 • Nieuws

  Nieuws

  Hier nieuws uit de mobiliteitsbranche

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.