Nieuws

 • Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks op scherm bestuurder

  Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks...

  Lees meer
 • Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen? ‘Wat zijn de gev...

  Lees meer
Meer nieuws

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Grand Chic

Geplaatst op 25-08-2020

De Praktijkauto

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Grand Chic

Deze DS7 is een plug-in Hybride auto. Dus met een stekker kan je hem laden en dan ca. 40 kilometer elektrisch rijden. Daarna gaat hij over op brandstof. Een ideale combinatie.

Het is een automobiel, stoere grote auto. Met veel mogelijkheden. Daarnaast is het een aparte verschijning, hoeveel kunnen zeggen dat zij met een DS rijden! Ouderen, zoals ik, kennen de DS nog van Citroën, de snoek ook wel genoemd. Maar deze DS, de rest ook uit de familie, is geen Citroën, maar een echte DS. Het merk wordt ook op zichzelf neergezet. Terecht! Al eens eerder verteld, zij hebben wel lef. Korting? Waar heeft u het over. Dit is de prijs die er staat en die betaald u. Geweldig en deze kortingsmaatschappij. Liever minder aantallen met een goede winst, dan veel met verlies. Chapeau DS!

Het dashboard is overweldigend, zoals gewend is het scherm voor de bestuurder in te stellen en dan komt de informatie tevoren met navigatie, verbruik, rijden etc. recht voor de bestuurder. Supermooi. Daarnaast biedt het grote scherm ook alle info. Via de knoppen op het stuur is het te regelen. Als je vanuit het midden naar beneden gaat is er een knoppenreeks met diverse instellingen. Uiteraard kan dit ook via het scherm. Dan een vakje voor je telefoon en de USB en 12V aansluiting. Als je een raam wilt openen moet je de knoppen gebruiken naast de pook. In eerste instantie even zoeken natuurlijk, je verwacht het daar niet. Toch had je deze knoppen al lang gezien, maar ik had niet verder gekeken. Geeft de DS7 een bijzondere uitstraling. Ook de pook heeft een aparte vorm, ligt goed in de hand. Uiteraard is er stoelverwarming en -koeling. Het flesje water staat er in het linkse vakje nooit. Daar heb ik last van, een klein verbeterpuntje. Ben ik toch het hele mooie klokje vergeten, werkelijk fantastisch. Als de motor uitgaat draait het ook mooi weg. Achter het flesje een zeer ruim kast, met koeling. De stoelen zijn fauteuils, stevige zit. Het zitvlak is uit te breiden, je kunt het voorstuk naar voren doen. Geeft meer steun bij de dijbenen. Er is een massage met diverse instellingen in de voorstoelen. Tjonge, tjonge wat is dit lekker! Ook achterin is er veel ruimte, met twee USB-aansluitingen en instelling voor verwarming aldaar. De kofferbak is groot, alleen al die kabels. Eén keer goed opbergen en dan gaat het wel. De elektrisch te openen klep heeft geen aparte knop in het interieur, maar kan wel met de voet in een vloeiende beweging geopend worden. Een knop zou ik persoonlijk op prijs stellen, zeker als het regent.

       

Deze plug-in kan dus echt ca. 40 kilometer elektrisch rijden, ook met een rijksweg erbij. Dat gaf voor mij een verbruik van 5,7 liter op 100 kilometer. Een heel mooi en gunstig verbruik. Het is de eerste plug-in die ook alle stroom verbruikt en daarna de motor aanzet. Alle andere gooien de motor halverwege er al bij. De DS7 Crossback rijdt super, wat een heerlijke reisauto en als het moet heel snel. En dan een 4x4, de ideale combinatie met veel trekkracht. Als ik lees in de RDW app dat hij maar 1200 kg mag trekken, geloof ik dit niet. Kom ik op terug.

Maar wat kost een dergelijke enorme mooie bak? Deze is te koop voor € 74.110, - Dat is een prima prijs, zeker in dit segment. Daarnaast rijdt u ook eens in een andere auto dan uw buren, zelfs zij zullen hun hoofd omdraaien om naar uw mooie DS7 Crossback te kijken.  Zeker een aanrader.

       

 

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks op scherm bestuurder

  Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks...

  Lees meer
 • Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen? ‘Wat zijn de gev...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • FreeWheeling

  Freewheeling

  Nu in de aanbieding!

  Lees meer
 • Verstandig te claimen

  Verstandig om schade aan je auto

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Lees meer
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.