Nieuws

 • Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks op scherm bestuurder

  Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks...

  Lees meer
 • Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen? ‘Wat zijn de gev...

  Lees meer
Meer nieuws

Toyota Camry, de praktijkauto

Geplaatst op 19-04-2020

De Praktijkauto

Toyota Camry 2.5 Hybrid Premium Automaat

 In de vorige eeuw heb ik het genoegen gehad om ook met een Toyota Camry te rijden. Dit was een 2.2 liter motor, automaat op LPG. Ik heb nog steeds hele goede herinneringen aan deze fijne auto.

Er staan een aantal Camry’s te wachten en dan is het handig als je de deuren op afstand kunt openen. Daar staat hij, een mooie zwarte Toyota Camry. Een echte limousine. De spullen in de kofferbak, haast onnodig te zeggen dat deze elektrisch open gaat. De klep wordt omringt door mooie achterlichten met luxe LED verlichting. Alleen dan wel weer jammer dat er maar één uitlaatpijp op zit. Ik hou van twee uitlaadpijpen, mooi symmetrisch. De kofferbak is zeer ruim. Voor de pers zit er een zeer gladde vloer in, niet mijn voorkeur. Maar beschermt wel goed.

Binnen ook snel de flesjes neergezet, staan rechts van de pook en je hebt er geen last van. Een enorme luxe valt direct op, hele mooie bekleding. Van leder en dan in een Vanille kleur. Echt prachtig! Op het stuur de nodige knoppen en duidelijk weer gegeven. Voor de bestuurder twee klokken en omdat het een hybride uitvoering is, ook een belangrijke voor het vermogen. Oftewel, rijd je zuinig, eco, power of wordt de accu opgeladen. Vreemd, je wordt toch geprikkeld om zuinig te rijden. Tussen de twee klokken de boardcomputer, ook deze wordt weer prachtig weergegeven.  In het midden een mooi scherm, duidelijk afleesbaar en touch. Ook de bedieningen van andere zaken kunt u via het scherm veranderen. Dan eronder climate control en het vakje eronder voor draadloos opladen voor uw telefoon. Achter de pook de knoppen om eco, normaal of in de sport stand te rijden. Wilt u alleen elektrisch rijden, de knop indrukken en kijken hoe zuinig u rijdt, ergo hoe ver komt u? Gelukkig schakelt hij automatisch over naar de benzinemotor.

Het geheel doet zeer luxe aan, maar ook meteen met een bepaalde eenvoud, schitterend in stijl. De stoelen zijn natuurlijk verwarmd, niet te koelen. Allebeide stoelen zijn gelukkig elektrisch verstelbaar, inderdaad, wij hebben de meest luxe uitvoering meegekregen. En terecht, een importeur moet een journalist overtuigen van de mogelijkheden en dat doe je niet met een ‘kale’ uitvoering. Oh, ja de stoelen zitten uitstekend. Ook is er meer dan voldoende ruimte voorin. Achterin is er voldoende ruimte en ook daar is het luxe. In de middenarmsteun zitten touch knoppen voor diverse bedieningen, stoelverwarming, geluid, elektrische zonwering voor de achteruit, e.d. allemaal in te stellen. Ja, dat is luxe.

Heerlijk om weer eens een 2.5 liter motor te rijden. Hij kan zoevend door het land rijden, of in de sport stand, vol meegaan en de rest van het verkeer achter je laten. Hij stuurt zeer comfortabel en het uitzicht rondom is uitstekend.

Een auto met een uitstekende uitrusting, van een hoger segment. Dan is de prijs een .verrassing. Natuurlijk is het geld, maar voor € 47.895,- (kijk even exact na!) staat hij bij u voor de deur. Onnodig te zeggen dat de Toyota Camry overgoten is met veiligheidsaspecten, teveel om op te noemen. Maar neemt u van mij, het geeft een zeer veilig gevoel. Uiteraard bent en blijft u de zelf de berijder en verantwoordelijk voor uw daden. Wilt u een Toyota Camry in een iets eenvoudiger uitvoering? Hij is te koop vanaf € 39.995,-. Een zeer complete auto, degelijkheid, vijf jaar garantie en een betrouwbaar merk.

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks op scherm bestuurder

  Ford connected car-technologie in slimme steden - waarschuwingen rechtstreeks...

  Lees meer
 • Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen? ‘Wat zijn de gev...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • FreeWheeling

  Freewheeling

  Nu in de aanbieding!

  Lees meer
 • Verstandig te claimen

  Verstandig om schade aan je auto

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Lees meer
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.