Nieuws

 • Toyota Proace Electric verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2022

  Toyota Proace Electric verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2022 Onder...

  Lees meer
 • De nieuwe Kia Sportage

  De nieuwe Kia Sportage: dynamisch én comfortabel onder alle omstandi...

  Lees meer
Meer nieuws

Toyota Yaris 1.5. Hybrid Dynamic Automaat

Geplaatst op 23-08-2021

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic Automaat

Toyota Yaris is Europese Auto van het Jaar 2021 en dat is een terechte beslissing. De Toyota Yaris is door onafhankelijke Europese autojournalisten tot winnaar gekozen uit zeven finalisten. Zij loven de efficiënte en verfijnde hybride aandrijflijn, de uitstekende rijeigenschappen, de hoge mate van veiligheid en het design van de Yaris dat spannender dan ooit is. Wilt u het hele verhaal lezen van deze verkiezing dan kunt u klikken op https://www.allesopwielen.nl/allesopwielen/nieuws-21-01-59/toyota-yaris-auto-van-het-jaar/

Het lijkt een kleine auto, maar als je er eenmaal in zit valt dat reuze mee. Okay, achterin zou ik persoonlijk, niet graag in één keer naar Zuid-Frankrijk doorbrengen. Als uw kinderen niet al te groot zijn, zou het best kunnen. Het dashboard is ook heel verzorgd. Voor de bestuurder twee ronden klokken, en ertussen de boardcomputerinformatie. Uiteraard ontbreekt de hybride aanwijzing niet. Er is ook een head-up display en een draadloze oplader voor uw telefoon. Op het scherm middenin, zit naast de navigatie ook een compleet entertainment multimediasysteem. Gelukkig kan er ook een Androidsysteem op aangesloten worden. Daarnaast de instellingen voor telefoon, radio etc. Onder het scherm een mooi vak voor bijvoorbeeld je telefoon. Dan, voor de passagier is ook nog een lekker opbergvakje, voor bijvoorbeeld in ons geval, snoepjes. Op het stuur zitten ook nog diverse knoppen om de bediening makkelijk te maken. De flesjes water staan lekker stevig, maar er kan er maar ééntje geplaatst worden. De armsteun zit voor een tweede in de weg. De stoelen zitten prima en geven een goede steun. De kofferbak is ruim te noemen. De drempel is niet te hoog en daardoor kunnen, bijvoorbeeld, de boodschappen makkelijk erin gezet te worden.

De Toyota Yaris wordt nog even kort uitgelegd door Wouter Vastenhout, de tijdelijk pr-man bij deze importeur. Maar de tijd gaat gewoon door en snel de spullen overladen en rijden. In alle stilte rijden wij rustig het terrein af. Licht gezoem horen wij wel. Dat is een nadeel van elektrisch rijden, anderen horen je niet aankomen. De Yaris rijdt uitstekend, reageert prima op gasgeven en kan snel zijn. Uitzicht is prima en ook inparkeren is gemakkelijk.

De keuze voor auto van het jaar is mede door zijn verbruik, ruim 1: 30 (!), nogmaals een terechte beslissing. In de door ons gereden blauwe kleur komt hij ook goed over. De vanaf prijs van deze Yaris is € 18.995, - en de consumentenadviesprijs van onze Yaris is € 23.195, -.  Dan komen er nog 2 opties bij metallic lak € 695,- en een multimedia Pack: Toyota Touch® multimedia met Go navigatie € 795,-

           

Deel dit bericht:

Nieuws

 • Toyota Proace Electric verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2022

  Toyota Proace Electric verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2022 Onder...

  Lees meer
 • De nieuwe Kia Sportage

  De nieuwe Kia Sportage: dynamisch én comfortabel onder alle omstandi...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • FreeWheeling

  Freewheeling

  Nu in de aanbieding!

  Lees meer
 • Verstandig te claimen

  Verstandig om schade aan je auto

  Is het verstandig om schade aan je auto te claimen?

  Lees meer
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.