Nieuws

  • Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig

    Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig Optim...

    Lees meer
  • Clio weken bij Auto Indumij

    Clio Weken bij Auto Indumij Gratis brandstofpas, extra hoge inruilprijzen ...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Alles op Wielen B.V. gevestigd aan de Otto Dickeplein 60, 3311TV in Dordrecht. KvK-inschrijfnummer 58236937 met BTW-nummer 8529.38.792.B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@allesopwielen.nl. Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam op 3 juli 2013

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Alles op Wielen B.V. samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@allesopwielen.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig

    Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig Optim...

    Lees meer
  • Clio weken bij Auto Indumij

    Clio Weken bij Auto Indumij Gratis brandstofpas, extra hoge inruilprijzen ...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
  • Idumij

    Renault acties van Auto Indumij

    De beste mooi weer deals, bekijk ze nu!

    De beste mooi weer deals,
  • Hageman

    Hageman

    Hageman Fulfilment

    Total Campaign Management
  • Inqar

    Inqar

    Inqar Drechtsteden

    Lees meer
  • AutoFirst

    AutoFirst

    AutoFrist Zwijndrecht

    Lees meer
  • Stuurman

    Autobedrijf Stuurman

    Allround Honda Specialist

    Lees meer
  • Ford Puma

    Ford Puma

    Bij Ford Wensveen is de Puma nu te bestellen.

    Lees meer
  • Antislip

    Antislipcursus voor €65,-

    Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

  • Fabrieksuitje

    Bezoek een leuke fabriek!

    Personeelsfeestje? Of individueel naar een autofabriek, scheepswerf, bierbrouwerij. Klik op de link voor meer informatie en mo

    Lees meer
  • Nieuws

    Nieuws

    Hier nieuws uit de mobiliteitsbranche

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.