Nieuws

 • De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’

  De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’ Op maandag 2 maar...

  Lees meer
 • DS 9: The Power of Elegance

  DS 9: The Power of Elegance De DS 9 is een gloednieuwe grote sedan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Kia X Ceed

De Praktijkauto

Kia X Ceed

De relatie tussen Kia en mij is uitstekend en dat geeft ook het aantal Praktijktesten weer. Een mailtje en ik mag weer een Kia testen. Maar Kia heeft auto’s die je op het verkeerde been zetten. Misschien herinnert u de Kia Proceed nog, een bijzondere auto. Ik was compleet verrast. Dat komt zeker door mijzelf, ik kijk meestal niet hoe de auto is en wat hij kan. Als hij nieuw uit is, wil ik hem graag uitproberen.

Dat is ook deze X Ceed, had er uiteraard over gehoord en enige informatie overgekregen, maar hoe hij er daadwerkelijk uit zag, geen idee. Dan is de verrassing des te leuker als het een goed uitziende en gelikte kar is.

Kijk eens naar de achterkant, dikke kont met de dito uitlaatpijpen. Symmetrisch, precies zoals ik het graag zie. Geweldig.

 Crossover met coupé-lijnvoering

De XCeed is dé stijlvolle crossover met een oogstrelende coupé-lijnvoering. Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige 18” lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid ( 184 mm) kun jij overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot avontuurlijke buitenwegen. De hogere zit geeft jou perfect overzicht. Zo zit jij front row bij elk avontuur.

Dit is een tekst van Kia zelf, duidelijk door de schuine tekst. Maar kijk eens naar de foto van het interieur, wat een groot scherm! Wat een  elegante lijnen van het dashboard. Dit scherm heeft een revolutionaire 12,3” digitale instrumentenpaneel en een 10,25” touchscreen navigatie en multimediasysteem. Voor de bestuurder uiteraard de klokken met ertussen in highdefinition display en dat biedt alle belangrijke voertuig- en rijinformatie in één oogopslag, voor geconcentreerd en goed geïnformeerd rijden.

In de nieuwe Kia XCeed heb je niet alleen een sportieve hoge rijpositie met een geweldig zicht op de weg. Het ruimtelijke interieur biedt jou en je passagiers ook alle comfort met meer dan genoeg hoofd- en beenruimte.

Goed, genoeg overgenomen van Kia, op het stuur zitten de juiste knoppen en zijn makkelijk te bedienen. Onder het scherm de climate control en dan een mooi vak voor je telefoon, met Qi. Ook 12 V en USB aansluiting zitten hier. De versnellingspook met de knoppen voor sportstand e.d. en dan ruimte voor twee flesjes. Het blijft jammer dat het laatste flesje in de weg staat als je armsteun naar voren wilt doen. Er is een groot middenvak, onder de armsteun. De stoelen zitten prima en geven genoeg zijdelingse steun. De linkervoet vindt ook genoeg ondersteuning. De ruimte is voorin genoeg en ook achterin kan je redelijk goed zitten. De kofferbak is groot! De klep is automatisch te openen. Altijd handig als je met je volle boodschappen kar naar je auto rijdt en dan knopje drukken en klep open. Mijn lieve vrouw vind het vaak eng, ze stelen alles weg. Nou, valt mee schat, ik loop op drie meter afstand en zie wat er gebeurt.

Maar dan het rijden, in het begin had ik het er even over, deze auto is zo leuk, een verademing om mee te rijden. Een genot, alles wat je verwacht is altijd een stuk beter. Ik hou op, anders wordt het een promotieverhaal van Kia 😊

Ergo, een heerlijke auto met veel plezier gereden en zeker de moeite waard om zelf eens te bekijken. Hij te koop vanaf € 27.995,- en wij reden met een verzie die € 38.845,- kost. Maar dan ben je ook meteen helemaal klaar. Vraag maar eens bij Kia dealer P. van der Linden in Sliedrecht.

Nieuws

 • De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’

  De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’ Op maandag 2 maar...

  Lees meer
 • DS 9: The Power of Elegance

  DS 9: The Power of Elegance De DS 9 is een gloednieuwe grote sedan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • Hageman

  Hageman

  Hageman Fulfilment

  Lees meer
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Ford Puma

  Ford Puma

  Bij Ford Wensveen is de Puma nu te bestellen.

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

 • Fabrieksuitje

  Bezoek een leuke fabriek!

  Personeelsfeestje? Of individueel naar een autofabriek, scheepswerf, bierbrouwerij. Klik op de link voor meer informatie en mo

  Lees meer
 • Nieuws

  Nieuws

  Hier nieuws uit de mobiliteitsbranche

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.