Nieuws

 • De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’

  De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’ Op maandag 2 maar...

  Lees meer
 • DS 9: The Power of Elegance

  DS 9: The Power of Elegance De DS 9 is een gloednieuwe grote sedan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Dit is een nieuwsbericht

Voor alle weersomstandigheden: de Suzuki Swift AllGrip

 

Tegelijkertijd met het begin van de herfst breidt Suzuki het modellengamma van de Swift uit met de avontuurlijkste Swift tot nu toe: de Suzuki Swift AllGrip met slimme vierwielaandrijving.

 

 

-       Efficiënte AllGrip Auto vierwielaandrijving

-       Bodemspeling van 140 mm (+25mm)

-       Leeggewicht van slechts 935 kilogram

-       Per direct te bestellen vanaf 19.899 euro

 

 

AllGrip Auto

Efficiënt als het kan, grip als de situatie erom vraagt. De Suzuki Swift AllGrip is uitgerust met AllGrip Auto. Onder normale omstandigheden zijn alleen de voorwielen aangedreven. Zo rijdt de auto bij normaal gebruik zo zuinig mogelijk. Verliezen de voorwielen grip, dan wordt volledig automatisch de aandrijving over alle vier de wielen verdeeld. Zelfs bij moeilijke weersomstandigheden, bij glad wegdek door bijvoorbeeld sneeuw en bij onverharde wegen houdt de auto op deze manier volop grip. Ook het wegrijden met een aanhanger op een gladde ondergrond gaat zo heel gecontroleerd. De Swift AllGrip staat 25 millimeter hoger op zijn wielen dan de voorwielaangedreven varianten van de Swift. Dit geeft de auto een bodemspeling van 140 millimeter, wat prettig is op onverharde wegen.

 

Smart Hybrid

De Swift AllGrip is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen, de Select 1.2 Smart Hybrid AllGrip en de Stijl 1.2 Smart Hybrid AllGrip. Beide uitvoeringen beschikken over Suzuki’s Smart Hybrid-systeem. Dit hybridesysteem maakt gebruikt van een startgenerator en een lithium-ion-accu die de 1,2 liter viercilinder benzinemotor bijstaan. Het resultaat is een gemiddeld verbruik van slechts 4,4 liter / 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 101 gram per kilometer (NEDC 2.0). De Select 1.2 AllGrip beschikt onder meer over een 7 inch groot display (geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto), stoelverwarming, een achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetalen wielen en mistlampen voor. De Stijl 1.2 AllGrip voegt daar onder meer nog eens geregelde airconditioning, adaptieve cruise control, LED-koplampen en Suzuki Safety System aan toe.

 

Direct te bestellen

De avontuurlijkste Swift ooit is per direct te bestellen en leverbaar vanaf 19.899 euro voor de Swift Select 1.2 Smart Hybrid AllGrip. Het topmodel, de Swift Stijl 1.2 Smart Hybrid AllGrip, is beschikbaar vanaf 21.199 euro. De prijzen van de voorwielaangedreven Swift beginnen bij 16.799 euro of 269 euro per maand met Suzuki Private Lease (op basis van een looptijd van 48 maanden, met 10.000 kilometer per jaar).

 

 

Andere modellen

Rust en zelfvertrouwen, in álle situaties. Dat is de gedachte achter AllGrip-vierwielaandrijving van Suzuki. Met de toevoeging van de Suzuki Swift AllGrip aan het modellengamma is bovendien elke nieuwe Suzuki leverbaar met AllGrip-vierwielaandrijving. AllGrip Auto is leverbaar op de Suzuki Ignis en Suzuki Swift. AllGrip Select, met instelbare rijstanden, is leverbaar op de Suzuki Vitara en Suzuki S-Cross. Het meest uitgebreide AllGrip-systeem, AllGrip Pro met inschakelbare lage gearing, is standaard op de Suzuki Jimny.

 

                   

Nieuws

 • De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’

  De nieuwe PEUGEOT 208 ‘Car of the Year 2020’ Op maandag 2 maar...

  Lees meer
 • DS 9: The Power of Elegance

  DS 9: The Power of Elegance De DS 9 is een gloednieuwe grote sedan ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Alles op Wielen B.V.
Otto Dickeplein 60
3311TV Dordrecht

0788422204, 0614493702
 • Hageman

  Hageman

  Hageman Fulfilment

  Lees meer
 • Inqar

  Inqar

  Inqar Drechtsteden

  Lees meer
 • AutoFirst

  AutoFirst

  AutoFrist Zwijndrecht

  Lees meer
 • Stuurman

  Autobedrijf Stuurman

  Allround Honda Specialist

  Lees meer
 • Ford Puma

  Ford Puma

  Bij Ford Wensveen is de Puma nu te bestellen.

  Lees meer
 • Antislip

  Antislipcursus voor €65,-

  Boek nu via Alles op Wielen een antislipcursus van € 129,95 voor slechts € 65,- p.p.

 • Fabrieksuitje

  Bezoek een leuke fabriek!

  Personeelsfeestje? Of individueel naar een autofabriek, scheepswerf, bierbrouwerij. Klik op de link voor meer informatie en mo

  Lees meer
 • Autotesten

  Autotesten

  De praktijkauto, auto's door ons getest.

  Lees meer
 • Nieuws

  Nieuws

  Hier nieuws uit de mobiliteitsbranche

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.